Friday 17 June 2011

Strawberry blondjes haar kleur Brunette, blond en Beyond

Strawberry blondjes haar kleur Brunette, blond en Beyond

Ze zeggen gentlemen prefer blondes, welke brunettes sexier zijn. De strijd tussen de krachtige symbolen van schoonheid zijn gaande voor leeftijden nu en nog steeds, het is niet. Marilyn Monroe was de ultieme seks-symbool van de jaren 1950 en de macht die ze met haar schoonheid draagt is nog uitgerust met haar grip voor deze dag. Maar toch, het is onmiskenbaar dat de tijden veranderen en trends van schoonheid zou volgen. Met de opkomst van actrices bijvoorbeeld Julia Roberts, Jessica Alba en Scarlett Johansson, iedereen die kan hebben eens droeg de strawberry blonde haren, is perceptie van de wereld van schoonheid veranderd.

Echte schoonheid berust op zijn zeldzaamheid, en als deze de termen zijn, een natuurlijke strawberry blonde haren tops alles. Strawberry blonde, of Venetiaanse blonde als andere noemen, is een van de meest zeldzame rassen van de blonde verscheidenheid zoals het is als een middelste punt tussen brunette en blonde. Als gentlemen prefer echt de blondjes, maar de brunettes meer verleidelijke zijn, vervolgens heeft de Venetiaanse blonde beide.

Het voordeel van de ergens tussen brunette en blonde is dat bij beide kapsels zou u past, met de contemplatie op andere gelaatstrekken natuurlijk. Er zijn vele kapsels waarvan de natuurlijke strawberry blonde haren kan worden gebruikt. De eerste is door het snijden van het korte en gelaagde met rechte pony; de typische die de zwartharige mededingers van Amerika's Next Top Model dragen.

De lange, krullend en Midden-cut haar dat Jessica Alba meestal heeft ook kan er goed uitzien op strawberry blondjes, vooral als u slim zijn en heeft mooie rondingen. Jessica Alba biedt ook andere strawberry blonde kapsels die je dragen kon als het hebben van je haar gekapt om het niveau van je kin, waar de tip een beetje gebogen is, de pony gelaagd en aan de ene kant, ook met zijn lichte tip gebogen naar buiten en boven geconfronteerd.

Voor dikke haren kunnen kapsel Linday Lohan's deel uitmaken van het repertoire van strawberry blonde kapsels; is het waar het lange dikke haar is gelijkmatig, de zijde van de tip een beetje gelaagde en lange krullen bezit, en die op de voorgrond zijn licht gebogen gewoon alsof om een hart-vormige rand voor alle van uw gezicht. Jennifer Love Hewitt midden-lengte kapsel is ook zeer geschikt voor een aardbei blonde haren. Alleen hebben het een beetje bochtige en brengen de pony naar 1 kant als het weg naar de achterkant van je nek is.

Voor vrouwen die graag hier is een andere little rock sterren kijken, ze kunnen sport het kapsel dat Hailey Williams had laatst hun album genaamd Riot! Hoewel ze droeg een rode kop, past met een lichaam-type als dat van Hailey Williams - de kleine mager en witte huid type - u zelfs als u meer van een aardbei blonde type evenals blonde.

De zeldzaamheid van de aardbei blonde haarkleur is vaak een ding dat je in het bijzonder koesteren moet wanneer het is natuurlijke, dus als bijna zo veel ast mogelijk, probeer niet te wijzigen van de kleur en in plaats daarvan, kijk voor een stylist dat de beste kapsel vindt te brengen het beste kijken dat je haar zou kunnen hebben.

0 comments:

Post a Comment

 

Blonde Kapsels 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy