Thursday 16 June 2011

Strawberry Blonde haren

Strawberry Blonde haren

Rood haarkleur is een kleur van het oog springende en blonde is stijlvol maar blonde haren kleuren zijn gemeenschappelijk haarkleuren mensen kiezen voor. Maar, wanneer deze kleuren worden gecombineerd kunt u een aardbei blonde haarkleur met de hint van de beide kleuren. Strawberry blonde haar is een zeer zeldzame natuurlijke haarkleur. Maar, het is vrij gemakkelijk om te kleuren je haar in een schaduw van strawberry blonde haren. Hier zijn tips over kleuren uw haar strawberry blonde en de manieren om de stijl van hen.

Wie Strawberry Blonde haren moeten krijgen?

Strawberry blonde haarkleur valt in de warme categorie, en moet worden gekozen door mensen die het warm gekleurd haarkleuren kunt dragen. De mensen die warme huidtinten zoals freckled teint, ruddy teint, pale teint met perzik of gouden ondertoon, of met bruine huidtoon met roze of gouden ondertoon hebben. De ogen kunnen worden groene ogen, groenig-blauwe ogen, gouden bruine ogen hazelaar ogen met gouden of bruin gekleurde vlekken. Dergelijke mensen kunnen worden met de basiskleur van glanzende blonde of roodachtig oranje. Of hun haar volledig in kleur in een aardbei blonde schaduw.

How to Get Strawberry Blonde haren?

U kunt een goede kwaliteit strawberry blonde haren kleurstof. Echter, als u zwarte of zeer donkere haarkleur, eerst moet u bleken. Haar bleken heel hard op je haar kan worden, en daarom is het aan te raden dat u het gedaan door een stylist krijgt. Nochtans, hebt u natuurlijk blond haar, dan kan je voor strawberry gekleurde hoogtepunten. Of gebruik een haarkleurmiddelen en kleur je haar thuis. Wanneer selecteren een haarkleurmiddelen, zorg ervoor dat u de juiste schaduw van de aardbei blonde haren Kleurenoverzicht. Lees meer over, hoe haar blonde bleekmiddel.

Een andere manier natuurlijk uw haar te verven in aardbei blonde haarkleur is met behulp van henna of kamille thee bladeren. De groene henna poeder kan worden gemengd met water. Dan gebruik deze plakken, en gebruik het op uw haar te houden voor ongeveer 3 uur, dan wassen je haar schoon. Dit zal waarschijnlijk niet alleen geef je haar een tint van rode kleuren, maar zal waarschijnlijk voorwaarde je haar. Laat uw haar met behulp van kamille thee natuurlijk verven, dit doen. Gebruik vers gezette kamille theebladeren, dan je haar volledig verzadigd door het te gebruiken. Laat het voor ongeveer 30 minuten. Daarna wassen je haar schoon met water. Laat het haar droog en controleren.

Strawberry Blonde kapsels

Deze kleur van het haar ziet er prachtig met golvend haar sloten. Er zijn verschillende haren knippen stijlen en ideeën die u uit met golvend haar sloten proberen kunt. U kunt zelfs de golvende sloten met geen kapsel dragen, en ze zal nog steeds kijken zeer aantrekkelijk. Maar, als je wilt je haar stylen dan kunt u proberen gelaagde kapsels. Kunt u verschillende secties van uw haren knippen in verschillende lengtes, te verwerven van de gelaagde haar blik. Nadat u klaar bent met lagen, je haar stylen in pony. Om uw haar knippen in pony, nemen een voorste deel van je haar en snijd het in kant pony door een rechte vegen gesneden op uw neus bridge niveau. Dan kam het haar en controleren. Een andere manier om te snijden uw voorste gedeelte moet snij ze rechtstreeks in een botte Cleopatra stijl bang, tot uw wenkbrauw niveau.

Het was allemaal over strawberry blonde haar kleur ideeën. Zorg ervoor dat u beslist de juiste kleur onder de strawberry blonde haren tinten. Om gelijke tred te beschermen uw haarkleur voor hen lang, van zon, om ervoor te zorgen dat de kleur voor langer blijft. U kunt ook shampoo en conditioner die speciaal voor gekleurd haar gemaakt.

0 comments:

Post a Comment

 

Blonde Kapsels 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy