Thursday 16 June 2011

Strawberry Blonde kapsels

Strawberry Blonde kapsels

Strawberry blonde is vaak een roodachtig blonde schaduw die echt populair kreeg toen Rita Hayworth een hit van te maken in de 40 's gemaakt. Als gevolg van haar haar, ze werd een ster en beschouwd als de meest sexiest vrouwen in Hollywood. Ze was het idool van soldier's dromen en de inspiratie voor vele vrouwen.

 wanneer het kiezen van de schaduw

 zelfs in Strawberry haarkleuren, zijn er verschillende tinten en mogelijkheden. Er zijn eindeloze manieren om uw haar in blonde vooral verven. Strawberry blonde kunnen een haarkleur die overeenkomt met de warme huidtinten, dus vergeet niet om dit te koppelen niet gewoon met uw persoonlijkheid, maar de huidtoon te als u nodig hebt om ervoor te zorgen krijg je een mooi resultaat. Het is meestal een geweldige keuze voor vrouwen met sproeten, gegeven het tint aan de huidtoon toevoegt. De lichte, bleke huid ontvangt een frissere en meer jeugdige uitstraling

 de strawberry blonde kapsel overeenkomt met elke leeftijd en elk persoonlijkheid. Kunt u stijlvolle uiterlijk of jeugdige edgy ones, gekrulde of rechte ones. Er zijn vele retro lijkt die trend nu, meestal met Wave kapsels die met de zachte kleur overeenkomen. Verlaten van je haar los of maken pinup updos maken de meest geavanceerde kapsels. De warme kleur is al genoeg om aandacht grijpen en eye - vangen uiterlijk, zodat de omhoog of downdo die u selecteert alleen uw prachtige functies benadrukken zal maken.

 voor een meer exotische look, kunt u zelfs proberen enkele golden blond hoogtepunten in het, zodat je haar ziet er prachtig en vers.

Isla Fisher's Strawberry Blonde kapsel

 het is hot chicness waarmee dankzij, vele beroemdheden kiezen voor the strawberry blonde. Alleen neem een kijkje op Lindsay Lohan, Isla Fisher, Rose McGowan, Amy Adams en in veel gevallen Jessica Alba. Get inspired uit alle van deze glamoureuze beroemdheden en maak je haar een red carpet look. Het is een kapsel dat zal worden beschouwd als een hete en aantrekkelijke look. De schaduw die bij u en begin met uw schoonheid betoverende past vinden.

0 comments:

Post a Comment

 

Blonde Kapsels 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy