Saturday 18 June 2011

Bleach Blonde haren

Bleach Blonde haren

Ik las ergens dat wordt een blonde is niet enkel het hebben een kleur van het haar, wordt het een houding. Geen kwestie wat de stedelijke vermoeden Staten, in hun hart van harten wil iedereen ten minste eenmaal naar blonde. Mensen die niet natuurlijk blond maar nog steeds wil loopvlak in een wereld waar mannen wishful stelen blikken naar de blonde schoonheid, de escape hatch die u zocht is het bleekmiddel blonde haren.

Bleach Blonde kleur van het haar

Er zijn zo veel haar ideeën, dankzij de prachtige ontdekkingen van man kleuren, alle saai haarkleuren hun blonde droom kunnen leven. Gewoon lopen in een salon of pak een pakje bleekmiddel & blonde haarkleurmiddelen en ook u klaar bent. Grijnzend terug van de spiegel zal een nieuwe hot knaller. Schoonheid met hersenen, ik alleen maar zeggen! Voordat u besluit te gaan blonde, begrijpen dat ze zijn zo vele types van blonde kleuren waaruit men kan kiezen. U hebt de platina blonde, blonde ash, Zweedse blonde, blonde honing en sandy blonde enz. Wat precies is te halen een die is geschikt voor u? Het volgende is de truc om te kiezen van de juiste haarkleur voor je haar. Van gebleekte blonde haren te brown, vergeet niet dat als je kijkt naar uw haarkleur, het kapsel, de kleren en de huidtoon moeten gelijke aandacht.

U hebt een teint als Posh Spice, of Gwen Stefani, dan zijn tinten zoals platina blonde en ash blonde juiste voor u. Aan de andere kant, kunnen mensen met teint vergelijkbaar is met die van Nicole Kidman kiezen voor schaduw zoals strawberry blonde. Het kan worden geadviseerd dat voordat u voor een extreme blonde, proberen sommige donkere blonde tinten kiest omdat ze suite meest huidtinten. Ook, in het geval u gaan blonde voor de eerste keer wilt, is het beste om te gaan naar een salon en kapper raadplegen. Deze manier, zal je geleid worden naar de juiste schaduw voor uw epidermis Toon. Veel vrouwen hebben schrijf-ups op ernstige problemen van haar droog zoals stro of hoofdhuid krijgen verbrand zodra ze probeerde te gaan blonde thuis draaien, dus het is best te laten een professional hun handen krijgen op je haar.

Bleach Blonde kapsels

Zodat u de kleur van het haar onder controle hebben, is de volgende stap de juiste haarstijl krijgen voor u uit de vele andere gebleekte blonde kapsels. U zult kunnen gaan beide chique korte of sexy lang. Als u meer de chique korte vorm bent, neem dan Posh Spice, roze, Charlize Theron en Reese Witherspoon als uw inspiratie. Korte kapsels zijn in deze dagen, zodat de meest dan het. Je kan ofwel een korte bob, zoals Posh had of probeer langere versies van sport. U kunt ook voor een korte blunt met pony. Sommige korte emo kapsels zal zelfs fantastische kijken.

Als u liever gaan voor de sexy stijlen lang blond haar, neem dan Beyonce, Lindsey Lohan, Jessica Simpson als de inspiratie. In plaats van uw volledige hoofd blonde kleuring, kunt u sommige sassy bleekmiddel blonde hair extensions voor uw lange haarstijl. Indien net gedaan, zijn hair extensions kundig voor zet iedereen in een glamoureuze diva. U kunt zelfs proberen enkele lange emo kapsels voor meisjes en kruid het bleekmiddel blonde haren met zwarte strepen. Lees meer over kapsel stijlen en ideeën.

Bleach Blonde Hair Care Tips

Dit zijn enkele waardevolle tips dat veel blonde behoeften. Geloof me, deze tips moeten worden gevolgd om de 'T'. In de eerste plaats altijd te doen een patch test voor het haar kleuren. Gebleekte haar neiging om te gaan droog, dus de aankoop van goede haarverzorging producten zoals deep conditioning shampoos en conditioners. Eten goed als het haar zal de neiging om zwakke en snel breken zal, zodat de juiste voeding meer helpen kan dan je denkt.

Om te waken de kleur van het haar, gebruik van producten die zijn gemaakt voor de blond haar, zoals de kleur de neiging heeft om grijstinten. Vergeet niet om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen moet u gaan voor een duik zoals chloor strand blonde haren groen. Ja, groen! Houden van uw haar goed gehydrateerd en beperken de wassen om eenmaal per week als overtollige shampooing strips het haar uit haar natuurlijke oliën. Gebleekte blonde haren moeten goede haarverzorging te houden de blik.

Now you see, turning blonde is gemakkelijk maar het is het handhaven van de blik die is lastig. Dus, verzorgen van uw mooie bleekmiddel blonde haren en nog steeds veel plezier. Live is korte die is bedoeld om te worden geleefd, geen wonder dat enorme Hefner zei, "zijn roze periode met zijn fantastische blauwe periode had Picasso. Ik ben binnen mijn blonde periode nu."

0 comments:

Post a Comment

 

Blonde Kapsels 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy