Friday 17 June 2011

Blonde kapsels uit het verleden

Blonde kapsels uit het verleden

Het is echt verbazingwekkend om te zien alle van de verschillende manieren die dingen over een lengte van tijd transformeren kunnen. Fashion is vaak een wispelturig ding. Over en gaat dus je weet nooit wat de nieuwste trend gaat worden. Dit geldt vooral met haar. Stel je terug naar wat de vrouwen ik heb dit gedaan om hun haar. Droom van elke vrouw de eindigde als Marilyn Monroe blond haar. Haar witte blonde kapsel was begeerde en een heleboel probeerde te bereiken hetzelfde. Het leek er niet toe als het haar precies overeenkomen met een lady's huid is mislukt of als het deed niet een aanvulling op haar algehele look. Gebleekt uit blonde was populair met behulp van een heleboel mensen.

Vandaag lijkt het vreemd om te zien een bos van licht blond haired vrouwen helemaal over het land. Natuurlijk, de tinten van blonde die populair zijn hebben afgezwakt aanzienlijk van wat zij eens was. De blonde kapsels van vandaag zijn een beetje minder drastisch. Vrouwen gaan meer voor een natuurlijke ogende haarkleur die past bij hun teint. Honing blondes en blonde strepen zijn veel meer stijlvol en populaire. De gebleekte uit blik kijkt als het gegaan met de wind.

Om te weten wat zal de volgende grote blonde kapsel waarschijnlijk worden. U weet nooit wanneer het volgende Hollywood pictogram zal tevoorschijn op de hd komen en instellen van een nieuwe trend voor alle vrouwen te imiteren. Het is verbazingwekkend om te zien hoe populair haar stijlen jaar na jaar wijzigen kunnen.

0 comments:

Post a Comment

 

Blonde Kapsels 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy