Saturday 18 June 2011

Platina Blonde haren

Platina Blonde haren

Er was een tijd toen platina blonde haren een rage was, ontwikkeld door de jaren 1950 pictogram, Marilyn Monroe. Haar platina blonde haar echt de doelgroepen zoals de wolven fluiten! Helaas, gedoopt zijn populariteit voor het haar platina blonde, zoals tijd voorbij en opeens vond zelf ongewenste en 'ouderwetse'. Maar ten slotte de platina blonde manen heeft een comeback als meeste onsterfelijke stijl verklaringen doen. De oorzaak was opgekomen, meestal door een aantal van de mooiste vrouwen van onze dagen als Scarlett Johansson en Maria Sharapova, platina blonde haar is terug met een knal. Heb haar al onze vrouwen met naar de salons met de ondubbelzinnige eisen dat hun hair coloring worden uitgevoerd in die bepaalde schaduw van blonde!

How to be een platina Blonde Haired bom?

Hoewel enigszins lastig, kan haar bleken worden uitgevoerd thuis ook. Maar zorg ervoor dat u hebt enkele algemene blootstelling tot haar, voordat u probeert bleken. In het einde, uw hele manen bleken van kleuren en u niet wilt dat er geen lelijke glitches! Echter, als u ervaring met highlighting ook je eigen haar hebt, hier zijn de stappen om platina blonde haren.

Zorg ervoor dat u in een goed geventileerde ruimte, omdat de kleur een zeer sterke geur heeft en niet erg gemakkelijk om zich te ontdoen is van. Zorg ervoor dat u op alle vensters opent en de fans zijn allemaal op! En ingesteld op sommige bril sinds, als de kleur de ogen invoert, zal ze branden als de hel. Zo iets te gebruiken ter dekking van de ogen. Vergeet niet de veiligheid komt eerst.

Meng de bleaching poeder en crà ¨ me ontwikkelaar in de aangegeven hoeveelheid. Het aandeel kan verschillen, afhankelijk van de sterkte van de kleuring van elk merk.

Je haar gescheiden in 4 secties om eenvoudig te maken het bleekmiddel proces toe te passen. Beginnen met het toepassen van het mengsel aan je haar. Zorg ervoor dat u niet beginnen bij de wortels. Beginnen met de uiteinden en langzaam nog steeds de wortels. De uitdaging is om toe te passen alles uniform anders die u met meerdere tinten van platina eindigen kunt.

Nadat u klaar bent met het toepassen van het bleekmiddel, een doorzichtige plastic zak op de top van uw respectieve haar zetten. Zorg ervoor dat alle je haar is verscholen in. Laat het bleekmiddel blijven voor tot 60 minuten.

Wassen van het haar heeft een Ph neutraliserende shampoo en conditioner. De mening u, gebleekte haar is echt een gevaar voor onderhoud en vereist de beste zorg van het haar en eiwit producten stimuleren.

Selectievakje als de schaduw van uw haar als is gewenst. En voila! U kunt het platinum blonde haar dat u wilde hebben! Platinum Blonde kapsels

Kapsels echt tellen op wat je dat u zult kunnen voeren voelt af. Eerlijk gezegd ik hou van vrouwen met lange haren, maar laten we toegeven, lang haar, vooral als gebleekt zijn een nachtmerrie te handhaven. Maar iemand met behulp van een platina blonde haren een chique emo look met korte en scherpe pony kan krijgen. Het hangt echt af van wat je voelt u het beste uitkomt. Kapsels zijn beste afgewerkt met professionele kappers. Ze alleen zullen kunnen ter ondersteuning van de overvloed van kapsels die platina blonde haren en met name u passen, en u kunt kiezen voor de beste van allemaal. Voor moeilijk platina blonde kapsels vooral, kan het beste dat je naar de specialisten. U kunt vele kapsels uit de eenvoudige lange haren die Maria Sharapova heeft testen. Korte kapsels met zeer prominente bezuinigingen kunnen een goede keuze. Of u kunt proberen de ouderwetse bob en een persoonlijke stijl verklaring afleggen van uw eigen!

Dus dit alles over platina blonde kapsels was. Platina blonde haar is zeer veel de blik die zal worden voor een tijdje. Om te proberen dit kapsel enige tijd snel!

0 comments:

Post a Comment

 

Blonde Kapsels 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy