Thursday 16 June 2011

Ash Blonde haren

Ash Blonde haren

Ash blonde haarkleur is de eerlijke haar kleurtype. Dit haartype heeft lage niveaus van het donker pigment eumelanine. Volgens de resulterende zichtbaar tint, het haar mogelijk een tint van geel tot wat witachtig kleur. Ash blonde is vaak een zeer populaire haarkleur. Bent u niet blonde, kunt u zeker uw haar in deze kleur of lowlights op deze kleur te maken van een grote variatie van kleur van het haar met uw licht blond haar verven. Hier is meer informatie over ash blond haar en het haar kleur ideeën voor ash blonde haartype.

Natuurlijke Ash Blonde haren

Voorbeelden van beroemdheden met ash blonde haren zijn Brittany Murphy, Ashlee Simpson en Scarlett Johansson. Hoewel deze beroemdheden van licht aan donkere tinten van blonde haren kleuren werken blijven. Ash blonde haren zijn een geweldige manier om uw licht blond haar afzwakken. Hebt u natuurlijk blond haar, dan gewoon begeleiden het hebben van een grote kapsel. Echter, als u zijn peinzen je haar kleuren in ash blonde, dan zorg ervoor dat u begeleiden hen allen met goede hoogtepunt en/of lowlight haar kleur ideeën.

Hoe u Ash Blonde haren?

Om te beginnen, is het belangrijk om erachter te komen welke schaduw van ash blonde haar met lowlights zal u ten goede komen. Bij de beslissing om uw volledige haar ash blonde kleuren, het is belangrijk die heeft wedstrijden met uw oog kleur en gezichts teint. Blonde haren kleur past bij mensen die ofwel hebben freckled teint, een bleke teint met perzik of gouden ondertoon, ruddy teint, bruine huidtoon met roze of gouden ondertoon. Blonde is vaak een haar kleurkeuze voor mensen met een gouden bruine ogen, groene ogen, hazel eyes met bruin of golden gekleurde vlekken of groenig-blauwe ogen.

Tenzij u in een van deze categorieën teint of oog kleur vallen, dan overwegen andere haarkleur. Echter moet je echt graag ash blond haarkleur, in tegenstelling tot kleuren uw gehele haar ash blonde, ga dan voor ash blonde highlights of lowlights. Benieuwd, de manier om blonde haren? U kunt kopen een haar kleuren kit van ash blonde haarkleurmiddelen en kleur je haar thuis. Zorg ervoor dat u instructies zorgvuldig geschreven op de doos. Het is ook mogelijk om bezoek een schoonheidssalon, een goed merk van kleur van het haar en de juiste schaduw van ash blond haarkleur kiezen en informeren van een stylist om kleur van je haar.

Hoogtepunten & Lowlights voor Ash Blonde haren

Men kan eventueel gaan voor donkere ash blond haar kleur lowlights tijdens de val tijd. Zorg ervoor dat je haar meerdere malen lichter zijn dan de schaduw van ash blonde lowlights kleur die u selecteert. U kunt zelfs uw ideeën ash blonde lowlights haar kleur met tinten van uw donkerder markeringskleur zoals brown, koper of eventueel een schaduw van nog donkerder blonde begeleiden. Voor mensen die nadenken zijn gaan voor ash blonde haren, eerst en vooral moet u selecteren van de juiste schaduw van ash blond haarkleur, en nogmaals Zorg ervoor dat het overeenkomt met uw oog kleur en gezicht teint.

Ash Blonde kapsels

Er zijn verschillende kapsels voor ash blonde haren, kun je om te gaan met rechte haren stijlen of golvend haarstijlen. U zult kunnen gaan met gelaagde kapsels in uw steil haar en het haar spiegelen naar buiten. Het is ook mogelijk om haar te snijden uw golvende in lagen. Vergezeld gaan van je kapsel met een paar van kant vegen pony of een stijl botte Cleopatra pony. Als u zich verveelt met plain rechte of golvende kapsels, ga dan voor schokkerig kapsels om een stijlvolle en vet look te creëren.

Lees meer op haar kleur trends 2012.

Dus, ongeacht of u ash blonde haren lowlights beslist, hoogtepunten of uw hele haar ash blonde kleur, selecteert u de juiste schaduw van ash blond haarkleur. Koppelt met een grote kapsel en geniet van uw nieuwe look!

0 comments:

Post a Comment

 

Blonde Kapsels 2012 Copyright (c) Sitemap © 2012 Contact us Disclaimer Privacy Policy